viernes, 13 de julio de 2012

SuperMineros


Entrenamiento Policial antes de una Carga contra los Manifestantes


Carga Policial contra los Politicos Mentirosos y Corruptos


 Galleta para nuestro Ministro de Hacienda y Administraciones Públicas


 Un buen caneo para nuestro Ministro de Economía y Competitividad del Gobierno de España




Un sustito para nuestra Ministra de la Presidencia y Portavoz

jueves, 12 de julio de 2012

Xavi Castillo parodiant a Rita Barberá


Estimat Sr. Xavi Castillo

 En primer lloc voldria agrair-li la faena tan bonica que està fent vosté amb la seua companyia de teatre Pot de Plom.
Ahir vaig anar a vore-lo a La Casa Elizalde amb uns amics als que vaig combollar a base de paciència i suor. En un principi eren prou reacis a assistir al seu teatre show d´investigació, i es que vosté, perdone que li diga... és massa animal, m´acollona al personal i clar...no és faena fàcil convèncer a les criatures.
El cas és que a mi personalment m´agrada molt que siga tan animal, em fa riure moltíssim!!!També he de dir-li que com que jo també sóc de"la terra de les flors, de la llum i del colooooorrrr"...això em dona ventaja per a desfigar-me de la risa sense vergonya i perquè reconec en les seues representacions tota la animalitat valenciana en la que ens hem criat tots els ciutadans de la terreta.
Maaaare si em vaig riure!!!!
Tant...que  quasi trec el fetge per la boca!!!I això no té preu i més en els temps que corren tan bonicos i dolços...com diu vosté en repetides ocasions "pa cagar-se i no torcar-se" perquè com vosté mos deia..."jo no faria tanta animalà si a vosatros no vos agradara fills de puta" pos té tota la raó, som tots uns fills de la nostra mare puta.

Espere que li agrade la il.lustració que li he fet amb tot el carinyo del món, de vosté caracteritzat de Rita Barberà, personatge entranyable i essencial en el seu show i...per a que enganyar-nos!!!essencial en la vida de qualsevol valencià.

I per acabar, he de confessar-li que al final els meus amics són més fills de s´ha mare que jo, perqué jo em reia... però ells es descollonaven!!! i al final he de dir-li que vosté va conquerir els seus cors a base de felacions polítiques, hòsties policials, animalaes valencianes i Beefeater...

Moltes gràcies i moltes besaetes

"Dioss, Diiooosss i recuerdooosss!!!"

de la seua admiradora

Roseta



lunes, 9 de julio de 2012

viernes, 6 de julio de 2012